ASTE-Rakennus Oy on perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 2007. Tuolloin puuseppä Teppo Rintala ja hänen vuosia alalla toiminut isänsä Ilpo perustivat yhdessä rakennusalan yrityksen. Tarkoituksena oli tuoda rakennusalan toimijoiden joukkoon luotettava, tarkka ja tunnollinen yhteistyökumppani niin yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille.

Ilpon jäätyä eläkkeelle vuoden 2009 lopulla Teppo jatkoi yritystoimintaa ensin yksinään. Satunnaisesti apuna oli veli Asmo silloin kun suurempia töitä ei ollut mahdollista yksin toteuttaa. Veljesten hyvä meininki työmaalla ja yhteinen hyvä työmoraali sai heidät pohtimaan yhteistä yrittäjyyttä. Näin syntyi ASTE-Rakennus Oy.

Yritys toimii edelleen samalla periaatteella; tärkeää on luotettavuus, ripeys ja erinomainen työn laatu. Haluamme olla auttamassa omakotirakentajia toteuttamaan omia rakennusunelmiaan ja olla luotettava yhteistyökumppani muille rakennusalan yrityksille. Rakentajan saappaat ovat meille tutut omien omakotitaloprojektiemme kautta.

Mikäli edessäsi on rakennusprojekti ja kaipaat luotettavaa kumppania, otathan yhteyttä. Mietitään yhdessä, miten saamme parhaiten juuri sinun rakennusprojektisi toteutettua!

Toimimme Turussa ja lähikunnissa, suuremmat projektit on mahdollista toteuttaa myös kauempana.